Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

After Halloween Special

Loikka, KAATO, KaSTO, KaIO ja REKKa ovat yhteistyössä KAMOn kanssa järjestämässä teille hiuksia nostattavaa iltaa keskiviikkona 1.11.2017 klo 18.00 alkaen!

 

Ilta alkaa klo 18.00 Jengabaari Ballsissa Halloween-teeman mukaisten tehtävien parissa, joita voit tulla suorittamaan kavereidesi kanssa klo 18.00-21.00 välillä.

 

Jengabaari Ballsista ilta jatkuu ennen jatkoja vielä Rock House Kulmassa klo 21.00 alkaen Kauhu-teemaisen pubivisan parissa! Pubivisaan voit osallistua paikan päällä yksin tai yhdessä ja illan paras visailija palkitaan. Myös parhaiten pukeutunut palkitaan Rock House Kulmassa pubivisassa klo 21.00-22.00 välillä! Normaalista poiketen näihin bileisiin emme siis suosittele haalareita, vaan kauhistuttavaa Halloweeniin sopivaa asua teeman mukaisesti.

 

Jatkot meille After Halloween Specialin parissa tarjoilee jo tutuksi tullut Club 96! Ovet jatkoille aukeaa klo 22.00. Pääsymaksu 5€ sis. narikan.

 

Kurkista tapahtuma myös Facebookista!

 

Myös viime bileistä tutuksi tullut #kamosnap on mukana tapahtuman jatkoilla! Club 96 jatkoilta löydät kuvauspisteen sekä rekvisiittaa jotka ovat vapaasti käytettävissä! Postaa kuvauspisteellä bilekuvasi Instagramiin hashtagilla #kamosnap niin osallistut bilekuvakilpailuun. Jokaisten bileiden jälkeen palkitsemme parhaat #kamosnap-bilekuvat upealla BFF-haalarimerkillä!

 

K-18