Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

Haalarinkastajaiset

Meillä on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että Haalarinkastajaisia juhlitaan keskiviikkona 29.11.2017 klo 19.00 alkaen!

 

Kokoonnumme Urho Kekkosen puistoon (kirkon vieressä) klo 19.00, josta alkaa rastien

kiertäminen. Kiertämiseen on varattu aikaa klo 22.00 asti. Rastit ovat ulkona, joten varatkaa riittävästi lämmintä vaatetta mukaan haalarien kaveriksi!

 

Jotta tunnelmaan latautuminen alkaisi jo ennen yhteistä kokoontumista, on meillä teille ennakkotehtävä: muodostakaa 3 – 5 hengen joukkueita ja keksikää joukkueellenne nimi!

 

Nyt on siis aika kastaa haalarit ja testata niiden kestävyys, joten kaikki uudet haalarikansalaiset mukaan! Elämä ei ole pelkkää koulua ja kotona istumista, vaan se on myös yhteistä hauskanpitoa ja suunnatonta riemua!

 

Haalarinkastajaisten jatkobileet (K18) ovat Club 96:ssa klo 22.00 alkaen. Rastikierroksella parhaiten pärjännyt joukkue palkitaan jatkoilla illan aikana. Liput Clubille 5 € (sis. narikan).

 

Käy tsekkaamassa myös Facebook-tapahtuma tästä!

 

Jos et haalareitasi ole vielä hakenut, niin haalareita voi tulla noutamaan kuittia vastaan KAMOn toimistolta Tieto 1 rakennuksesta. Haalareita voi noutaa koko ensi viikon ja vielä sen jälkeenkin. Tuutorit ovat auttamassa haalarien jaossa, mutta ethän hermostu, mikäli emme ole joka hetki paikalla!