Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

After Halloween Mystery Night

Mitä on tapahtunut? Traagiset tapahtumat tarvitsevat vastauksia!

Mitä? RASTIKIERROS; Pukeudu kauhistuttavasti ja ratkaise mysteeri!
Missä? Kajaanin Kauppatorilla ja yhteistyöravintoloissa
Milloin? 7.11.2018 klo 18.00

Loikka, KaaTO, KaSTO, KaIO ja REKKa ovat yhteistyössä KAMOn kanssa järjestämässä teille hiuksia nostattavaa iltaa!

Kokoonnumme Kauppatorilla klo 18.00, jolloin saatte murhamysteerin selvitettäväksenne. Tehkää kavereidenne kanssa 2-5 hengen joukkue rastikierrokselle ja pukeutukaa kauhistuttavan teeman mukaisesti, sillä myös parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan illan aikana!

Rasteilta saatte vihjeet mysteerin selvittämiseen, kun kammottavat tehtävät on suoritettu hyväksytysti. Aikaa kiertämiseen on klo 21.00 asti. Ratkaisut on toimitettava klo 21.30 mennessä Club 96:ssa olevaan palautuslaatikkoon! Kaikkien oikeiden vastanneiden kesken arvotaan palkinnot!

Jatkot ovat tuttuun tapaan meidän turvallisessa Club 96:ssa. Ovet aukeavat jo klo 21.00. Pääsymaksu 5€ sis. narikan.

Myös #kamosnap on mukana tapahtumassa! Jatkobileistä löydät kuvauspisteen sekä rekvisiittaa jotka ovat vapaasti käytettävissä! Postaa kuvauspisteellä kauhistuttava bilekuvasi Instagramiin hashtagilla #kamosnap niin osallistut bilekuvakilpailuun.
Luvassa huikea BFF-haalarimerkki!

Osallistuthan myös Facebook-tapahtumaan

//

What has happened? Tragic events are calling for answers!

What? CHECKPOINT RACE; Dress up scarily and solve the mystery!
Where? Kajaani, Kauppatori (Market Square) and our co-restaurants
When? November 7th at 6.00 pm

Loikka, KaaTO, KaSTO, KaIO and REKKa together with KAMO are organizing a hair-raising evening for you all!

We will gather in Kauppatori at 6.00 pm, where you will receive a mystery to be solved. Form a team of 2-5 people with your friends for the checkpoints and dress up according to our theme, the best dressed team will be awarded during the evening!

The checkpoints will have you face terrifying tasks, in order to get clues needed to solve the mystery! You will have time to go around the checkpoints until 9.00 pm. The solved mysteries must be returned until 9.30 pm to the return box in Club 96! Among all teams who have the correct answer we will draw prizes!

Naturally, the after party is going be at our dear Club 96. The doors will open at 9.00 pm, the entrance fee is 5 €, including cloakroom.

#kamosnap can also be found at the event! You’ll find a photo booth and accessories at the after party, which are free for you to use! Post a scary party photo to Instagram with the hashtag #kamosnap, and you’ll participate in our party picture contest! An amazing “BFF” overall badge is in for you!

Sign up for the Facebook event as well