Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

Digitaalinen opiskelijakortti ja ISIC

Frank on opiskelijoiden oma etupalvelu ja valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen (SAKKI, SAMOK, SLL, SYL) ja KILROYn omistama yritys, joka kokoaa yhteen kaikki Suomen opiskelijaedut.

KAMOn jäsenet voivat halutessaan laajentaa fyysisen opiskelijakortin etuja Frankin digitaalisella opiskelijakortilla ilman lisämaksua. Tällöin opiskelijalla on käytössään paikalliset edut, valtakunnalliset edut ja Frankin edut.

Applikaatiolla löydät sadat edut lähellä sinua missä sitten liikutkin ja saat ne helposti käyttöön näyttämällä digitaalista opiskelijakorttia applikaation kautta.

Digitaalinen opiskelijakortti ei ole yksittäin käyttöönotettava palvelu vaan sen edut ovat lisäpalvelu KAMOn jäsenyyden ja fyysisen, voimassaolevan opiskelijakortin lisäksi. KAMOn jäsenet eivät voi hankkia pelkkää digitaalista opiskelijakorttia tai Frankin maksu- tai ISIC-yhdistelmäkortteja.

Digitaalinen opiskelijakortti käyttöösi

Saadaksesi digitaalisen opiskelijakortin edut sinun

  1. tulee täyttää opiskelijakortin myöntämiseen tarvittavat ehdot suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa KAMKissa, olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle / lukuvuodelle ja liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi eli KAMOon.
  2. tulee liittyä tilata fyysinen opiskelijakortti KAMOn kautta ja maksaa jäsenmaksu. Jos sinulla on jo KAMOn muovinen opiskelijakortti, sinun tulee jatkaa jäsenyyttäsi lukukausittain tai – vuosittain, maksaa jäsenmaksu ja hakea jäsentarra.

Tämän jälkeen voit ladata ilmaisen applikaation älylaitteesi sovelluskaupasta Androidille tai Applen laitteelle. Applikaatiota ei ole saatavilla Windows-laitteille. Latauslinkki puhelimeen tästä.

Käyttöönotto

Digitaalista opiskelijakorttia varten tarvitset itsestäsi kasvokuvan. Seuraa applikaation antamia ohjeita. Frank on listannut sivuilleen usein kysytyt kysymykset helpottamaan käyttöönottoa.

Huomioitavaa digitaalisen kortin käyttöönotossa

  • Kun digitaalinen korttisi on aktivoitu ja voimassa, kuvapuolella sykkii keltainen pallo.
  • Voit ladata applikaation vain yhdelle laitteelle.
  • Voi kestää 5 – 6 pankkipäivää jäsenyyden maksamisen jälkeen, ennen kuin saat digitaalisen opiskelijakortin ja sen edut aktivoitua. Tämä riippuu viitemaksujen siirtymisestä pankkien sekä jäsentietojen siirtymisestä palveluiden välillä.
  • Henkilötunnuksesi täytyy olla KAMKin tietojärjestelmässä.

Maksullinen ISIC-ominaisuus

Digitaaliselle kortille on tarjolla myös maksullinen ISIC-ominaisuus, jolla voit todistaa opiskelijastatuksesi ympäri maailmaa ja saada etuja yli 130 maassa. Maksullisen ISIC – lisenssin aktivoit halutessasi digitaalisen opiskelijakortin asetuksissa.

  • Mene “Asetukset” -sivulle
  • Paina “Osta ISIC-lisenssi”. Mikäli linkki ei aukea, koita uudelleen sulkemalla Frank App ja avaamalla se uudelleen.
  • Siirryt ostolomakkeelle,  täytä lomake ja maksa
  • Siirry takaisin Frank Appiin – Näet ISIC-numerosi opiskelijakorttinäkymässä viivakoodi-ikonia painamalla.

Tarkempia tietoja löydät ISICin sivuilta.