Student Union of Kajaani University of Applied Sciences

044 986 4455 kamo@kamk.fi

Fuksiaiset // Fuxi Party

Rakkaat ensimmäisen vuoden opiskelijat!

 

Meillä on mahtavia uutisia teille! Meillä on suurenmoinen ilo ja kunnia ilmoittaa, että Fuksiaiset ovat keskiviikkona 3.10.2018. Kokoonnumme kaikki Raatihuoneentorille klo 18.00, jolloin saatte tarkemman ohjeistuksen tapahtumaa varten, olethan ajoissa paikalla! Mikäli et ehdi aloitukseen, tule Bar Narniaan KAMOn rastille. Rastien kiertämiseen teille on varattu aikaa klo 22.00 asti.

 

Jotta pääsisitte fuksiaistunnelmaan jo ennen sitä odotettua h-hetkeä, meillä on teille ennakkotehtävä: muodostakaa 3-5 hengen joukkueita ja keksikää joukkueellenne nimi. Tämän vuoden teema on ’’Lapsuuden unelma-ammattini’’, hyödynnä teemaa pukeutumisessasi! Huomaathan että jokaisella joukkueestasi voi olla oma unelma-ammatti. Ethän kuitenkaan pukeudu pelleksi (viranomaistenkin pyynnöstä), etkä käytä kokonaan kasvojasi peittävää huppua tai naamaria.

 

Parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan, sekä illan aikana eniten rasteilta pisteitä kerännyt joukkue.

 

Jatkot vietetään tietenkin Club 96:ssa klo 22.00 alkaen, kaikki opiskelijat ovat tervetulleita! Liput 5€ (sis. narikan), maksu vain käteisellä.

 

Tsekkaa tapahtuma myös Facebookista!

 

//

 

Dear first year students!

 

We have some awesome news for you! We are splendidly honored and enormously delighted to announce that the Fuxi Party is on Wednesday the 3rd of October. We will altogether meet at Raatihuoneentori (marketplace) at 6 pm. There you will get further information for the event, so please make sure to be on time! If you cannot make it to the opening, please come to KAMO’s CHECKPOINT at the Bar Narnia. You will have time to go around the checkpoints until 10 pm.

 

To make sure getting you into the fuxi-feeling already before the big thing, we have a task for you: create a team of 3-5 people and decide a name for your team. This year’s theme is ‘’My childhood’s dream job’’, so make use of it when planning your outfit! Note that every team member can have a different dream job. Please don’t use clown costumes (this is a request also from the authorities) or masks that cover your face completely.

 

The best dressed team will be rewarded, as well as the team with the most collected points during the evening.

 

Our afterparty will take place in Club 96 starting from 10 pm, all students are welcome! Tickets 5€ (incl. cloakroom), only cash payment.

 

Go check out the event on Facebook!