Student Union of Kajaani University of Applied Sciences

044 986 4455 kamo@kamk.fi

Opiskelijoiden Pikkujoulut // Students’ Christmas Party

Tip tap tip tap … Vuoden viimeiset bileet ovat jo ovella.

Opiskelijoiden Pikkujoulut järjestetään keskiviikkona 12.12.2018! Aloitetaan tonttuilut ja juhlitaan vuoden viimeiset bileet yhdessä Club 96:ssa klo 22.00 alkaen.

Nappaa kaverit mukaan ja tulkaa joulumielin tonttulakki tai poronsarvet päässä juhlistamaan opiskeluvuoden päätöstä! Pikkujouluihin on yleensä tapana laittaa päälle sitä vähän parempaa seppälää, joten nyt viimeistään vaatekaappia koluamaan. Pidetään yhdessä hauskaa ja tonttuillaan tanssilattialla pilkkuun asti!

Klubilla luvassa myös pieniä yllätyksiä! Seuraa somea, joten tiedät mitä sieltä voisi löytyä!

Paikalla on myös #kamosnap kuvauspiste ja jouluista rekvisiittaa, joten käy heittämässä tonttuilukuvasi Instagramiin ja osallistu kisaan! Osallistuminen on helppoa: Paikanna kuvauspiste ja postaa bilekuvasi Instagramiin hashtagilla #kamosnap! Bileiden jälkeen palkitsemme parhaimmat #kamosnap-bilekuvat upealla BFF-haalarimerkillä!

Clubille pääsee 5 € sisäänpääsymaksulla, joka sisältää narikan.
Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa!

//

Knock knock knock … The year’s last party is almost at the door.

The Students’ Christmas Party will be on Wednesday 12th of December! Let’s start the ‘elfing’ one last time together for this year in Club 96 at 10 pm.

Take your friends with you and come celebrate with a Santa Hat or reindeer antlers to spread the Christmas spirit! For these Pre-Christmas Parties, you usually want to wear something fancier, so now is the time to start going through your closet! Let’s have some fun together and shake the dance floor until the last call!

At the club might be some surprises! Follow our social media to know what can be found!

You can also find the #kamosnap photo booth at the party with some Christmas accessories, so go post your jolly photos on Instagram and participate! Participation is simple: Locate the photo booth and post your picture on Instagram with the hashtag #kamosnap! After the party we’ll reward the best #kamosnap-party pictures with giving out awesome “BFF” overall patches!

Club 96 has a 5 € entrance fee, including cloakroom.
Remember to join the Facebook event!