Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

Opiskelijakortti

Jos opiskelet Kajaanin ammattikorkeakoulussa, niin muistathan liittyä oman opiskelijakuntasi (KAMO) jäseneksi. Opiskelijakunnan jäsenyys on keino vaikuttaa juuri sinua koskeviin asioihin eli opintoihin ja opiskelijaelämään. Jäsenenä voit asettua ehdolle ja äänestää edustajiston vaaleissa sekä hakea opiskelijakunnan hallitukseen. Opiskelijakunta on sinua varten.

Liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi saat jäsenyyden merkiksi opiskelijakortin, joka on todistus opiskelijastatuksesta ja jolla saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset opiskelija-alennukset ja -edut. Ole aina valmis näyttämään opiskelijakorttisi ja pidä kortti mukanasi!

Liittyminen ja kortin tilaaminen

  1. Voit liittyä jäseneksi ja tilata kortin, jos olet läsnäoleva Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelija. Tarkista tästä myöntämisehdot.
  2. Tulosta tilauslomake tästä ja toimi siinä olevien ohjeiden mukaisesti.
  3. Kun olet saanut korttisi, muista hakea siihen lukuvuositarra Kaffé Tauosta.

Opiskelijakorttien hinnat löydät täältä.

TOIMINTAOHJE:

1. Täytä tämä jäsenlomake kokonaan. Muista allekirjoitus.

2. Maksa jäsen- ja korttimaksu, 32 euroa, KAMOn pankkitilille FI36 5760 0320 0874 62 ja käytä maksaessasi viitettä 2011. Voit maksaa jäsenmaksun myös opintojen alettua Kaffé Taukoon. Säilytä kuitti.

3. Postita tämä lomake ja kuitti osoitteella: KAMO / Opiskelijakorttitilaus, PL 52, 87101 KAJAANI. Voit myös palauttaa täytetyn lomakkeen opintojesi alkuvaiheessa Kaffé Taukoon.

4. Valmiin opiskelijakortin voi noutaa Kaffé Tauosta. Opiskelijakortin toimittaminen kestää 2 - 3 viikkoa.

5. Mikäli et pääse noutamaan korttia Kaffé Tauosta, toimi seuraavasti: Liitä lomakkeen sekä kuitin mukaan postimerkillä ja osoitteellasi varustettu kirjekuori. Postitamme kortin, sen saavuttua.

Opiskelijakortin saapumisilmoitus

Opiskelijakortin  toimitusaika on noin 2 viikkoa. Saat noutoilmoituksen koulun sähköpostiosoitteeseen, kun kortti on valmis. Voit noutaa valmiin opiskelijakortin siltä palvelupisteeltä, joka noutoilmoituksessa mainitaan.

Jatkavat opiskelijat
Lukuvuositarran ohjeet löydät täältä.