Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

Opiskelijakortti

Jos opiskelet Kajaanin ammattikorkeakoulussa, niin muistathan liittyä oman opiskelijakuntasi (KAMO) jäseneksi. Opiskelijakunnan jäsenyys on keino vaikuttaa juuri sinua koskeviin asioihin eli opintoihin ja opiskelijaelämään. Jäsenenä voit asettua ehdolle ja äänestää edustajiston vaaleissa sekä hakea opiskelijakunnan hallitukseen. Opiskelijakunta on sinua varten.

Liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi saat jäsenyyden merkiksi opiskelijakortin, joka on todistus opiskelijastatuksesta ja jolla saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset opiskelija-alennukset ja -edut. Ole aina valmis näyttämään opiskelijakorttisi ja pidä kortti mukanasi!

Liittyminen ja kortin tilaaminen

  1. Voit liittyä jäseneksi ja tilata kortin, jos olet läsnäoleva Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelija. Tarkista tästä myöntämisehdot.
  2. Tulosta tilauslomake tästä ja toimi siinä olevien ohjeiden mukaisesti.
  3. Kun olet saanut korttisi, muista hakea siihen lukuvuositarra Kaffé Tauosta.

Opiskelijakorttien hinnat löydät täältä.

Opiskelijakortin saapumisilmoitus

Opiskelijakortin  toimitusaika on noin 2 viikkoa. Saat noutoilmoituksen koulun sähköpostiosoitteeseen, kun kortti on valmis. Voit noutaa valmiin opiskelijakortin siltä palvelupisteeltä, joka noutoilmoituksessa mainitaan.  

Maksettuasi jäsenyyden ja saatuasi siitä merkiksi opiskelijakortin ja lukuvuositarran, voit halutessasi laajentaa fyysisen kortin etuja digitaalisella opiskelijakortilla. 

Jatkavat opiskelijat
Lukuvuositarran ohjeet löydät täältä.