Digitaalinen opiskelijakortti Pivossa

KAMOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön opiskelijakortti Pivo-sovelluksessa! Pivon opiskelijakorttia vilauttamalla saat VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput sekä Kelan ateriatuen. Pivosta löydät tuhansia muitakin opiskelijaetuja, sillä siellä on kaikki Slicen paikalliset ja valtakunnalliset edut. Ottamalla käyttöön Pivon opiskelijakortin varmistat, että kortti kulkee aina mukanasi.

Avaa ovi etujen maailmaan

Ota kaikki irti opiskelijaelämästäsi Pivosta löytyvillä opiskelijaeduilla! Pivossa on tuhansia opiskelijaetuja, joita voit helposti selata, ja löytää sinua itseäsi kiinnostavat edut. Miltä kuulostaisi esimerkiksi halvempi tuoppi paikallisessa pubissa tai sämpylä puoleen hintaan lähikahvilastasi? Katso Pivosta sinua lähellä olevat opiskelijaedut! 

Aktivoi Slice-edut käyttöösi ja säästä satoja euroja vuodessa

Hyödynnä tuhansia paikallisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja KAMOn jäsenenä! Etuja löydät niin kotipaikkakunnaltasi kuin muualta Suomesta jopa 4 000 kappaleen verran ja mikä parasta, uusia etuja myönnetään jatkuvasti ympäri Suomen.

Etuja myöntävät yritykset tunnistat helposti vaaleansinisestä Slice-tarrasta, joka löytyy yleensä kassojen tai ulko-ovien läheisyydestä. Muista siis aina kysyä opiskelijaetuja nähdessäsi Slice-tarra ja lunasta etusi Slicen tai Pivon sovelluksella!

Aktiivisen jäsenyyden tunnistaminen ennen uuden opiskelijakortin käyttöönottoa Pivossa

Ennen kun voit ottaa uuden opiskelijakorttisi käyttöön Pivossa, tulee sinun varmistaa, että Pivo tunnistaa aktiivisen jäsenyytesi KAMOn jäsenrekisteristä. Pivo tekee tunnistautumisen henkilötunnuksen avulla, joten tarkistathan, että tietosi löytyvät Kide.Appista.

Voit lisätä puuttuvan henkilötunnuksen tietoihisi seuraamalla seuraavia ohjeita:

  • Avaa Kide.app mobiilisovellus tai kirjaudu Kide.appiin selaimessa
  • appin etusivulla klikkaa auki sivun oikeasta ylälaidasta löytyvä pudotusvalikko (hahmon kuva)
  • Valitse pudotus valikosta ”tili”
  • Valitse tili sivulta jäsenyydet, KAMOn jäsenyys ja muokkaa tietoa painamalla kynän kuvaa
  • Täytä avautuneella sivulla puuttuvat tiedot, ensisijaisesti henkilötunnus ja sen jälkeen tallenna muutokset
  • Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  • Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti
  • Luo itsellesi mobiiliopiskelijakortti seuraamalla ohjeita

HUOM! Henkilötunnuksen lisäyksen jälkeen voi olla viivettä, ennenkuin Pivo tunnistaa sinut. Joten opiskelijakortin lisääminen ei välttämättä toimi heti.

Mikä ihmeen Pivo?

Pivo on maksusovellus, jolla maksat helposti kaverille pelkän puhelinnumeron avulla – pankista riippumatta. Pivolla on helppoa ja nopeaa jakaa kulut useammankin kaverin kesken esimerkiksi yhteisten opiskelijabileiden jälkeen. Voit myös maksaa Pivolla kätevästi jo tuhansissa verkkokaupassa ilman säätöä verkkopankkitunnusten tai muovisten pankkikorttien kanssa. Voit lisäksi hakea Pivon maksuaikaa ja maksaa ostoksesi silloin, kun tilin saldo näyttää paremmalta.

Pivosta löytyy myös monia arjessa hyödyllisiä palveluita: voit esimerkiksi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja ympäri Suomen, käyttää CityShopparin etuja, tilata ruokaa Kotipizzasta tai varata pöydän TableOnlinen avulla. OP:n asiakkaat voivat myös ottaa Pivossa käyttöön lähimaksun ja seurata kulutustaan helposti. Pivon käyttö on täysin maksutonta eikä ole pankki sidonnainen.