Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

Opiskelijakortti

Jos opiskelet Kajaanin ammattikorkeakoulussa, niin muistathan liittyä oman opiskelijakuntasi (KAMO) jäseneksi. Opiskelijakunnan jäsenyys on keino vaikuttaa juuri sinua koskeviin asioihin eli opintoihin ja opiskelijaelämään. Jäsenenä voit asettua ehdolle ja äänestää edustajiston vaaleissa sekä hakea opiskelijakunnan hallitukseen. Opiskelijakunta on sinua varten.

Liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi saat jäsenyyden merkiksi opiskelijakortin, joka on todistus opiskelijastatuksesta ja jolla saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset opiskelija-alennukset ja -edut. Ole aina valmis näyttämään opiskelijakorttisi ja pidä kortti mukanasi!

 

Liittyminen ja kortin tilaaminen

1. Voit liittyä jäseneksi ja tilata kortin, jos olet läsnäoleva Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelija. Tarkista myöntämisehdot ennen liittymistä.
2. Jos olet juuri aloittanut opintosi, voit tilata opiskelijakortin vasta kun olet saanut KAMKin verkkotunnukset. Näitä tunnuksia et kuitenkaan käytä kirjautumiseen KAMOn verkkokauppaan, vaan tällä tavoin varmennamme sinun olevan Kajaanin ammattikorkeakoulun läsnäoleva opiskelija.
3. Tämän jälkeen voit kirjautua KAMOn verkkokauppaan Kide.appissa (https://kide.app/fi/ TAI lataa Kide.app sovelluskaupasta). Voit tehdä verkkokauppaamme erilliset tunnukset tai käyttää Facebook-tunnuksiasi.

Opiskelijakortin hinta on 32,00 euroa (sis. fyysisen opiskelijakortin sekä lukuvuositarran).

 

Toimintaohje

1. Tarkista, että sinulla on itsestäsi sopiva digitaalinen kasvokuva jpg – muodossa, jonka liität opiskelijakorttiisi. Kuvan tulee olla itsestäsi otettu kasvokuva (passikuvan tyylinen) vaaleaa taustaa vasten siten, että kasvot näkyvät selvästi. Lisätietoa opiskelijakorttiin sopivasta valokuvasta.
2. Opiskelijankortin tilaamista varten tarvitset henkilökohtaisen opiskelijanumerosi. Opiskelijanumeron löydät Opiskelijan työpöytä Pakista seuraamalla polkua: Oikean yläkulman pudotusvalikko > Asetukset > Opiskelutiedot.
3. Kirjaudu KAMOn verkkokauppaan alla olevan linkin kautta. Voit tehdä omat tunnukset tai kirjautua sovellukseen Facebook – tunnuksillasi.
4. Valitse Uusi opiskelija, TILAA OPISKELIJAKORTTI ja valitse haluamasi maksutapa (pankki/luottokortti tai MobilePay).
5. Maksettuasi ostoksesi, voimassa oleva jäsenyytesi ilmestyy Lompakko-sivun Jäsenkorttisi-osioon. HUOM! Tämä ei kuitenkaan ole digitaalinen jäsenkorttisi, vaan tämän avulla pystyt noutamaan opiskelijakorttisi ja lunastamaan jäsenyyteesi kuuluvan jäsentarran.
6. Saat noutoilmoituksen koulun sähköpostiosoitteeseen, kun kortti on valmis noudettavaksi. Valmiin opiskelijakortin voi noutaa Kaffé Tauosta. Opiskelijakortin toimittaminen kestää 2 - 3 viikkoa.

Tilaa opiskelijakortti täältä.

 

Opiskelijakortin saapumisilmoitus

Opiskelijakortin toimitusaika on noin 2 - 3 viikkoa. Saat noutoilmoituksen koulun sähköpostiosoitteeseen, kun kortti on valmis. Voit noutaa valmiin opiskelijakortin Kaffé Tauosta.
Jos olet liittymässä ensimmäistä kertaa, emme valitettavasti voi lähettää korttiasi postitse, koska kortin vastaanottajan henkilöllisyys pitää varmistaa korttia luovutettaessa.

 

Jatkavat opiskelijat
Lukuvuositarran ohjeet löydät täältä.