Jatkavat jäsenet

Jatkava opiskelija voi lunastaa elokuusta alkaen lukuvuositarran lukuvuodelle 2022 - 2023 (lukuvuositarra 2021- 2022 on voimassa 30.9.2022 saakka). Jäsenyyden uusimisen hinta koko lukuvuodelle on 22,00 euroa. Voit saada opiskelijakorttiisi kevätlukukausitarran, jonka hinta on 14,00 euroa (syyslukukausitarra on voimassa 31.1.2022 saakka).

 

Näin jatkat jäsenyyttä:

1. Tarkista, että olet oikeutettu KAMOn jäsenyyteen myöntämisehdoista.
2. Ilmoittaudu läsnäolevaksi KAMKin opiskelijaksi PAKISSA.
3. Kirjaudu KAMOn verkkokauppaan alla olevan linkin kautta. Voit tehdä sovellukseen omat tunnukset tai käyttää Facebook-tunnuksiasi.
4. Valitse sopiva jäsenkausi ja maksutapa.
5. Maksettuasi ostoksesi, voimassa oleva jäsenyytesi ilmestyy Lompakko-sivun Jäsenkorttisi-osioon. HUOM! Tämä ei kuitenkaan ole jäsenkorttisi, vaan tämän avulla pystyt lunastamaan jäsenyyteesi kuuluvan jäsentarran opiskelijakorttiisi.
6. Voit noutaa uuden lukukausi- tai lukuvuositarran KAMOn jäsenpalvelupisteestä, Kaffé Tauosta heti jäsenyyden jatkamisen jälkeen.

Tarraa noutaessa tulee olla opiskelijakortti mukana, irtotarroja ei luovuteta missään tilanteissa. Vain KAMOn nimeämä henkilö voi liimata tarran opiskelijakorttiisi.

 

Mikäli olet vaihdossa tai et pääse noutamaan uutta tarraa, niin menettele seuraavasti:

1. Ilmoittaudu läsnäolevaksi KAMKin opiskelijaksi.
2. Kirjaudu KAMOn verkkokauppaan alla olevan linkin kautta. Voit tehdä sovellukseen omat tunnukset tai käyttää Facebook-tunnuksiasi.
3. Valitse sopiva jäsenkausi ja maksutapa.
4. Lähetä opiskelijakorttisi osoitteeseen KAMO, PL 52, 87101 KAJAANI.
5. Liitä mukaan postimerkillä ja osoitteellasi varustettu kirjekuori.
6. Lähetämme korttisi takaisin, kun jäsenmaksu näkyy rekisterissämme

 

Jatka jäsenyyttäsi täällä.

Ohjeet opiskelijakortin käyttöönottoon Pivossa täällä.