Palvelut

Kaffé Tauko

Opiskelijakunta KAMOn palvelupisteenä toimii Kaffé Tauko Tieto 1 -rakennuksessa. KAMO tarjoaa jäsenistölleen monipuolisia ja opiskelijahintaisia palveluja kampusalueella. Hankkimalla oppikirjasi sekä muun oheismateriaalin KAMOn kautta tuet opiskelijakunnan toimintaa.

Kaffé Tauosta saat:

  • jäsenasiat, opiskelijakortit ja lukuvuositarrat
  • edulliset kirjat (tulosta tästä kirjatilauslomake)
  • opiskelutarvikkeet, kopiot ja värikopiot
  • opinnäytetöiden kansitus

Käteisen lisäksi meillä käy maksuvälineinä pankkikortti.

Kaffé Tauon aukioloajat

maanantai klo 08.30 - 14.30
tiistai klo 08.30 - 14.30
keskiviikko klo 08.30 - 14.30
torstai klo 08.30 - 14.30
perjantai klo 08.30 - 14.30

Kaffé Tauko
p. +358 45 140 3450

Opinnäytetöiden kansitus

KAMO kansittaa lähes kaikki valmistuvien opiskelijoiden opinnäytetyöt. Kansitus tehdään paikan päällä Kaffé Tauossa. Kansitus valmistuu nopeasti ja parhaimmassa tapauksessa voit noutaa valmiit kansituksesi jo samana päivänä.Tarkempia ohjeita opinnäytetyön kansitukseen jättämisestä saa myös yksiköiden ohjaavilta opettajilta ja opintosihteereiltä.

Jos haluat meidän tulostavan opinnäytetyösi, lähetä työsi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen kamo@kamk.fi.

Kun tuot opinnäytetyösi kansitettavaksi

Pese kätesi huolella saippuan kanssa saapuessasi toimistolle. Muista pestä kätesi huolella joka kerta, kun olet koskenut jotain (oven kahva, näppäimistö jne.) ja tietysti heti, kun olet poistunut Kampukselta. Pyydämme jokaista ymmärtämään tilanteen ja toimimaan sen mukaisesti.

Postitusvaihtoehto

Voit myös postittaa opinnäytetyösi osoitteeseen KAMO, PL 52, 87101 KAJAANI. Mikäli haluat, että opinnäytetyösi postitetaan sinulle takaisin, liitä opinnäytetyön mukaan valmiiksi kirjattu ja maksettu kirjekuori sekä laskutustiedot.

Hinnasto:

Kun opiskelija tuo kansitettavan työnsä valmiiksi kopioituna, hinta on 15.00 euroa kappale. Mikäli opiskelija käyttää KAMOn kopiointipalvelua, kansitustyön hinta määräytyy sivumäärän mukaan seuraavasti:

Sivumäärä
Hinta
0 - 149 10 senttiä / mustavalkosivu + kansitusmaksu
20 senttiä / värisivu + kansitusmaksu
150 - Kysy tarjous!

Opiskelijahaalarit

Haalarit ovat opiskelijan frakki, verkkarit ja tarvittaessa jopa makuupussi! Opiskelijahaalareita käytetään erilaisissa tapahtumissa kuten juhlissa, messuilla ja koulutuksissa. Haalarit ovat opiskelijoita yhdistävä tunnus ja jokaisella alalla on heitä yhdistävä värinsä. 

Opiskelijahaalareiden hinta on opiskelijakortilla 35€ ja ilman opiskelijakorttia 65€.  

Usein haalareita koristellaan merkein, piirroksin ja kirjoituksin, ja näistä rakentuukin persoonallinen kokonaisuus, joka jää sinulle ikuiseksi muistoksi opiskeluajoistasi.  

Jos vielä epäröit – usko pois, haalarit ovat opintojesi paras hankinta!