Digitaalinen opiskelijakortti Pivossa

KAMOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön digitaalinen opiskelijakortti Pivo -sovelluksessa! Digitaalisella opiskelijakortilla saat kaikki paikalliset ja valtakunnalliset Slice -opiskelijaedut, VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput sekä Kelan ateriatuen. Ottamalla käyttöön Pivon opiskelijakortin varmistat, että kortti kulkee aina mukanasi.

Aktivoi Slice -edut käyttöösi ja säästä satoja euroja vuodessa

KAMOn jäsenenä pääset hyödyntämään niin Kajaanissa kuin muualla Suomesta jopa 4 000 kappaleen verran ja mikä parasta, uusia etuja myönnetään jatkuvasti ympäri Suomen.

Etuja myöntävät yritykset tunnistat helposti vaaleansinisestä Slice -tarrasta, joka löytyy yleensä kassojen tai ulko-ovien läheisyydestä. Muista siis aina kysyä opiskelijaetuja nähdessäsi Slice-tarra ja lunasta etusi Pivolla! Lisäksi kannattaa hyödyntää kaikki verkkokauppojen edut.

Mikä ihmeen Pivo?

Pivo on maksusovellus, jolla voit maksaa helposti verkkokaupoissa, siirtää rahaa kavereillesi pelkällä puhelinnumerolla, luoda ryhmiä kulujen jakamista varten sekä maksaa Kajaanissa opiskelijaravintola foXissa.

Pivosta löytyy myös muita arjessa hyödyllisiä palveluita: voit esimerkiksi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja ympäri Suomen tai varata pöydän TableOnlinen avulla. Pivon käyttö on täysin maksutonta ja toimii kaikkien kotimaisten pankkien kanssa. Lue lisää Pivosta täältä!

Aktiivisen jäsenyyden tunnistaminen ennen uuden opiskelijakortin käyttöönottoa Pivossa

Ennen kun voit ottaa uuden opiskelijakorttisi käyttöön Pivossa, tulee sinun lisätä henkilötunnuksesi Kide.appin lompakkoon, josta löydät tiedot KAMOn jäsenyydestäsi.

Voit lisätä henkilötunnuksen tietoihisi seuraamalla seuraavia ohjeita:

  • Avaa Kide.app mobiilisovellus tai kirjaudu Kide.appiin selaimessa
  • Klikkaa auki Kide.appin oikeasta ylälaidasta löytyvä pudotusvalikko (hahmon kuva)
  • Valitse pudotusvalikosta ”Tili”
  • Valitse tili sivulta jäsenyydet, KAMOn jäsenyys ja muokkaa tietoa painamalla kynän kuvaa
  • Täytä avautuneella sivulla puuttuvat tiedot, ensisijaisesti henkilötunnus ja sen jälkeen tallenna muutokset
  • Lataa Pivo puhelimeesi ja aktivoi se verkkopankkitunnuksillasi
  • Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti
  • Luo itsellesi mobiiliopiskelijakortti seuraamalla ohjeita

HUOM! Henkilötunnuksen lisäyksen jälkeen voi olla muutaman päivän viive, ennen kuin Pivo tunnistaa sinut.