Edustajisto

Opiskelijakunta KAMOn päätösvaltaa käyttää maksimissaan 21-jäseninen edustajisto, joka kokoontuu vähintään kolme kertaa vuodessa. Edustajisto valitaan vaalilla syksyisin ja sen toimikausi on kalenterivuosi. Edustajiston sihteerinä toimii opiskelijakunnan toiminnanjohtaja. Edustajisto valitsee vuosittain vaihtuvan hallituksen toteuttamaan KAMOn operatiivista toimintaa.

Edustajiston toiminta on opiskelijoiden kannalta tärkeää, sillä kokouksissa käsitellään opiskelijoita koskevia asioita, kuten KAMOn jäsenmaksua, toiminnan järjestämistä ja yhteistyötä korkeakoulun kanssa. Edustajiston luottamustehtävässä tulee tehdä päätöksiä, jotka palvelevat kaikkia opiskelijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Opiskelijaelämän ytimessä vaikuttaminen avaa uusia ovia järjestötoimintaan ja selkiyttää monilta osin korkeakouluelämää!

Edustajisto päättää toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta, hyväksyy toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, määrittelee jäsenmaksun suuruuden sekä päättää mahdollisista sääntömuutoksista. Edustajisto valitsee myös opiskelijaedustajat Kajaanin ammattikorkeakoulun eri toimielimiin.

 

Muut edustajiston jäsenet

Hirvonen Tatu

Huotari Patrik

Hyvärinen Juho

Ikävalko Oskari

Karjalainen Saara

 

Koistinen Essi

Koskinen Lotta

Kotamäki Verneri

Kyllönen Anni

 

 

Seppänen Kimi

Simolin Sonja

Sinkkonen Roope

Tanskanen Joonas

Toivonen Tomi