Kirjatilaukset

Mikäli haluat osallistua Opiskelijakunta KAMOn tekemään ryhmäkirjatilaukseen, pääset tilaamaan itsellesi valitsemasi oppikirjan Kide.app -verkkokaupasta. Tarkista tarvitsemasi kirjat täältä, Uudelle opiskelijalle -välilehdeltä.

Tilaamme kirjat uusina ja jokaiselle henkilökohtaisesti. Tilaus on sitova ja teemme tilauksen Kide.appissa ilmoitettuna päivämääränä.

Lähetämme saapumisilmoituksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin (suosittelemme ilmoittamaan koulun sähköpostin), kun tilaamasi kirja(t) saapuvat meille ja ovat noudettavissa Kaffé Tauosta (Ketunpolku 1a, 87100 Kajaani).

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse kamo@kamk.fi.

Etkö pääse noutamaan kirjaa Kaffé Tauosta?

Mikäli asut ja opiskelet Raahessa tai Pyhäjärvellä, ilmoita asia kirjatilauksen Lisätietoja-kohdassa. Sovimme kirjojen toimituksista oppilaitoksen kanssa lähiopetuspäiville. Mikäli asut ja opiskelet muualla, lisää ostoskoriisi Postitus ja täytä oheinen lomake. Postitamme kirjat sinulle niiden saavuttua.

Haluaisitko kirjan mieluummin käytettynä?

Voit selata nettikirpputoreja, tori.fi:tä tai muita väyliä, tai liittyä Kajaanin ammattikorkeakoulun kirppisryhmään Facebookissa, jonka löydät täältä. Ryhmässä voit selata myynti-ilmoituksia tai kysyä ylimääräiseksi jääneitä oppikirjoja! Emme kuitenkaan takaa, että käytettyjä kirjoja on kaikille saatavilla.