Palvelut

Kaffé Tauko

Opiskelijakunta KAMOn palvelupisteenä toimii Kaffé Tauko Tieto 1 -rakennuksessa. KAMO tarjoaa jäsenistölleen monipuolisia ja opiskelijahintaisia palveluja kampusalueella. Hankkimalla oppikirjasi sekä muun oheismateriaalin KAMOn kautta tuet opiskelijakunnan toimintaa. Lue lisää täältä!

Opinnäytetöiden kansitus

KAMO kansittaa lähes kaikki valmistuvien opiskelijoiden opinnäytetyöt. Kansitus tehdään paikan päällä Kaffé Tauossa. Kansitus valmistuu nopeasti ja parhaimmassa tapauksessa voit noutaa valmiit kansituksesi jo samana päivänä. Tarkempia ohjeita opinnäytetyön kansitukseen jättämisestä saa myös yksiköiden ohjaavilta opettajilta ja opintosihteereiltä. Lue lisää täältä!

Kirjatilaukset

KAMO tilaa eri alojen opiskelijoiden tarvitsemat kirjat lukukausien alussa ryhmätilauksena. KAMKin ohjeistamat kirjat löytyvät KAMOn valikoimasta. Lue lisää täältä!

Nimineulat

Sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat voivat tilata KAMOlta nimineuloja. Tilaus tehdään ryhmätilauksena muutaman kerran lukuvuoden aikana. Lue lisää täältä!

Opiskelijahaalarit

Haalarit ovat opiskelijan frakki, verkkarit ja tarvittaessa jopa makuupussi! Opiskelijahaalareita käytetään erilaisissa tapahtumissa kuten juhlissa, messuilla ja koulutuksissa. Haalarit ovat opiskelijoita yhdistävä tunnus ja jokaisella alalla on heitä yhdistävä värinsä.

Usein haalareita koristellaan merkein, piirroksin ja kirjoituksin, ja näistä rakentuukin persoonallinen kokonaisuus, joka jää sinulle ikuiseksi muistoksi opiskeluajoistasi.

Opiskelijahaalareiden hinta on opiskelijakortilla 35€ ja ilman opiskelijakorttia 65€.

Jos vielä epäröit – usko pois, haalarit ovat opintojesi paras hankinta!