Opiskelijakorttiedut

Alta löydät muutamia etuja ja alennuksia, joita pääset hyödyntämään opiskelijakortilla. Muista kuitenkin, että tähän ei ole listattuna kaikkia, vaan etuja tarjoavia yrityksiä löytyy lähes jokaisen kulman takaa! Kannattaa aina rohkeasti kysyä mahdollisista opiskelijaeduista. Lisää huikeita etuja hyödyntämään Pivo- ja Slice -sovelluksien kautta, liittymällä ensin Opiskelijakunta KAMOn jäseneksi.

Edut päivitetty 1.6.2023

Etuja Kajaanissa

Etuja Raahessa

 

 

Valtakunnalliset edut

KAMOn jäseneksi liittyminen tuo mukanaan monia valtakunnallisia etuja opiskelijalle. Opiskelijakortin esittämällä saa tuntuvia alennuksia erityisesti VR:n ja Matkahuollon palveluista.

Lisäksi opiskelija-alennusta saa esimerkiksi uimahalleista, teattereista, museoista ja monista muista palveluista. Toimimme yhteistyössä Slice-opiskelijaetupalvelun kanssa, joka tarjoaa sinulle edut Helsingistä Kittilään saakka. Opiskelijamyönteisen yrityksen tunnistat sinisestä Slice -sydäntarrasta ja opiskelija-alennusta kannattaa aina kysyä, missä päin tahansa Suomea!

Helsingin Sanomat
www.hs.fi
Opiskelijatilaukset -40 % normaaleista hinnoista

Kauppalehti
www.kauppalehti.fi
Opiskelijatilaukset -50 % normaaleista hinnoista

Yrityksille!

Yrittäjä! Haluatko tarjota eeppisiä etuja opiskelijoille? Tai tarjoatko jo etuja, mutta et löydä yritystäsi listasta? Ota meihin yhteyttä: kamo@kamk.fi.