Opinnäytetöiden kansitus

Opinnäytetöiden kansitus

KAMO kansittaa lähes kaikki valmistuvien opiskelijoiden opinnäytetyöt. Kansitus tehdään paikan päällä Kaffé Tauossa. Kansitus valmistuu nopeasti ja parhaimmassa tapauksessa voit noutaa valmiit kansituksesi jo samana päivänä.Tarkempia ohjeita opinnäytetyön kansitukseen jättämisestä saa myös yksiköiden ohjaavilta opettajilta ja opintosihteereiltä.

Jos haluat meidän tulostavan opinnäytetyösi, lähetä työsi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen kamo@kamk.fi.

Kun tuot opinnäytetyösi kansitettavaksi

Pese kätesi huolella saippuan kanssa saapuessasi toimistolle. Muista pestä kätesi huolella joka kerta, kun olet koskenut jotain (oven kahva, näppäimistö jne.) ja tietysti heti, kun olet poistunut Kampukselta. Pyydämme jokaista ymmärtämään tilanteen ja toimimaan sen mukaisesti.

Postitus vaihtoehto

Voit myös postittaa opinnäytetyösi osoitteeseen KAMO, PL 52, 87101 KAJAANI. Mikäli haluat, että opinnäytetyösi postitetaan sinulle takaisin, liitä opinnäytetyön mukaan valmiiksi kirjattu ja maksettu kirjekuori sekä laskutustiedot.

Hinnasto:

Kun opiskelija tuo kansitettavan työnsä valmiiksi kopioituna, hinta on 15.00 euroa kappale. Mikäli opiskelija käyttää KAMOn kopiointipalvelua, kansitustyön hinta määräytyy sivumäärän mukaan seuraavasti:

SivumääräHinta
0 – 14910 senttiä / mustavalkosivu + kansitusmaksu
20 senttiä / värisivu + kansitusmaksu
150 –Kysy tarjous!