Opinnäytetöiden kansitus

KAMO kansittaa lähes kaikki valmistuvien opiskelijoiden opinnäytetyöt. Kansitus tehdään paikan päällä Kaffé Tauossa. Kansitus valmistuu nopeasti ja parhaimmassa tapauksessa voit noutaa valmiit kansituksesi jo samana päivänä. Tarkempia ohjeita opinnäytetyön kansitukseen jättämisestä saa myös yksiköiden ohjaavilta opettajilta ja opintosihteereiltä.

Toimintaohje

Valmiiksi tulostettu opinnäytetyö toimitetaan Kaffé Taukoon, jossa kansitus hoidetaan. Suosittelemme tulostusta yksipuoleisena, jotta lopputuloksesta tulee siisti. Kansitus on edullisempaa KAMOn jäsenille, joten näytäthän opiskelijakorttisi ennen maksua. Ilmoitamme sinulle, kun kansitustyö on valmis ja voit noutaa opinnäytetyösi Kaffé Tauosta.

Jos haluat, että tulostamme opinnäytetyösi, lähetäthän sen mieluiten PDF-muodossa osoitteeseen kamo@kamk.fi. Ilmoita viestissä haluatko tulostuksen mustavalkoisena vai värillisenä. Tulostustyöstä veloitamme hinnastomme mukaisesti.

Kansituksen voit maksaa joko kortilla tai käteisellä Kaffé Tauossa.

Asutko toisella paikkakunnalla?

Jos et asu Kajaanissa, et pääse toimittamaan tai noutamaan opinnäytetyötäsi meille, voit toimittaa sen meille sähköpostitse osoitteeseen kamo@kamk.fi. Lähetäthän opinnäytetyösi mieluiten PDF-muodossa ja ilmoita haluatko tulostuksen mustavalkoisena vai värillisenä.

Jos haluat meidän postittavan kansitetun opinnäytetyön sinulle, voit hankkia postituksen tilauksen yhteydessä.

Halutessasi voit toimittaa opinnäytetyösi meille myös postitse osoitteeseen: KAMO, PL 52, 87101 KAJAANI. Mikäli haluat, että opinnäytetyösi postitetaan sinulle takaisin, liitä mukaan valmiiksi kirjattu ja maksettu kirjekuori tai hanki postitus tilauksen yhteydessä. Huomioithan kirjekuoressa kansien vaatiman tilan.

Kansituksen ja postituksen maksat Kide.app -verkkokaupassa. Lähetämme maksuohjeet sähköpostitse, kun olet toimittanut opinnäytetyösi meille.

Hinnasto

Valmiiksi tulostetun opinnäytetyön kansitusmaksu KAMOn jäsenille on 15€ / kpl, ei-jäsenille 20€ / kpl.

Mikäli tarvitset tulostuspalvelua, kansitusmaksuun lisätään tulostusmaksu seuraavasti:

Sivumäärä
Hinta
0 – 1490,15€ / mustavalkosivu, 0,25€ / värisivu
150 –Kysy tarjous!