Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

044 986 4455 kamo@kamk.fi

KuHa-juoksu 1.3. – 31.3.2020

KuHa-juoksu on pian täällä!

Oletko ajatellut kokeilevasi Kajaanin erilaisia kulttuuri- ja harrastemahdollisuuksia, mutta et vielä ole saanut aikaiseksi? KuHa-juoksu on täydellinen tilaisuus siihen, sillä maaliskuussa kierrät ja tutustut helposti, ja totta kai edullisin opiskelijahinnoin. Kiertäessäsi ja tutustuessasi uusiin paikkoihin, voit ansaita myös haalarimerkin, mikäli kierrät paikkoja aktiivisesti.

 

Mikä se KuHa-juoksu sitten on ja miten siihen voi osallistua?

KuHa-juoksu on kuukauden kestävä kulttuuri- ja harrastetapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda Kajaanin harrastemahdollisuuksia tutummaksi, mutta matalammalla kynnyksellä. Mukana on useita mielenkiintoisia kohteita, esimerkiksi Hokki, Kajaanin taidemuseo, Liikku sekä Biorex, joten löydät itsellesi varmasti tekemistä.

 

Osallistumaan pääset ostamalla juoksupassin Kaffé Tauosta maanantaista 24.2. alkaen. Passin hinta on 2 euroa. Tämän jälkeen ei tarvitse muuta kuin lähteä kiertämään passiin merkattuja paikkoja. Jokaisesta paikasta saat leiman merkiksi suorituksesta, ja tapahtuman jälkeen voit noutaa passia vastaan ansaitsemasi haalarimerkin. Aikaa leimojen keräämiseen on 1.3. – 31.3.2020.

 

Ohjeet KuHa-passin käyttöön:

Voit edetä kohteita haluamassasi järjestyksessä, mutta kuitenkin rivi kerrallaan. Sinun tulee käydä vähintään viidessä eri paikassa, saadaksesi ensimmäisen haalarimerkin.  Viimeisellä rivillä (3 leimaa) saat valita vapaasti kaikista passiin merkityistä suorituspaikoista paikan, josta haluat leiman. Muista näyttää KuHa-juoksupassi heti mennessäsi, jotta saat mahdolliset alennukset. Leiman saat suorituksesi jälkeen tai kassalla.

Merkit menevät seuraavasti:

  • 5 leimaa = KuHa-Kandi haalarimerkki
  • 10 leimaa = KuHa-Maisteri haalarimerkki
  • 18 leimaa = KuHa-Tohtori haalarimerkki

Haalarimerkin noutaminen

Kun KuHa-juoksu on päättynyt (31.3.2020), voit tuoda juoksupassisi keskiviikosta 1.4. alkaen Kaffé Taukoon ja saat tutkintoarvosanaasi vastaavan haalarimerkin. Haalarimerkit ovat jaossa huhtikuun loppuun asti.

 

Muista, että tarkoitus on pitää hauskaa ja samalla tutustua Kajaanin kulttuuri- ja harrastemahdollisuuksiin. Kavereiden mukaan ottaminen on sallittua!