Opiskelijakunnan hallituksen täydennyshaku

Opiskelijakunnan hallituksen täydennyshaku on käynnissä! KAMO julistaa haettavaksi yhden (1) hallituksen jäsenen paikan jäljellä olevaksi toimikaudeksi eli vuoden 2022 loppuun.

Työtehtäviin voi kuulua vapaa-ajantapahtumien tuottaminen ja järjestäminen sekä suomalaisille että ulkomaalaisille opiskelijoille, sekä lisäksi muita yhteisesti sovittavia asiakokonaisuuksia. Uusi opiskelijakunnan hallituksen jäsen valitaan edustajiston ylimääräisessä kokouksessa tiistaina 10.5.2022 klo 15.30. Kaikille hallitukseen hakeville varataan mahdollisuus lyhyeen esittäytymiseen edustajiston kokouksessa. Toivottavasti pääset paikalle!

Hallitus vastaa toiminnan ylläpitämisestä ja kehittämisestä edustajiston hyväksymän toimintasuunnitelman ja talousarvion puitteissa. Toimikausi on kalenterivuosi ja toiminnasta voi saada opintopisteitä. Lue lisätietoja vastuualueesta löydät liitteestä.

Lähetä lyhyt hakemus + CV sähköpostilla opiskelijakunnan toiminnanjohtajalle osoitteeseen mira.nukari@kamk.fi torstaihin 5.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Jos kysymyksiä heräsi, niin lisätietoja antavat:

toiminnanjohtaja Mira Nukari, mira.nukari@kamk.fi 

hallituksen puheenjohtaja Santeri Syynimaa, santerisyynimaa@kamk.fi.