Vaalikuulutus: Opiskelijajäseneksi KAMKin tutkintolautakuntaan?

 

Haemme vielä yhtä opiskelijajäsentä Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkintolautakuntaan!

Oletko läsnä oleva ja opiskeletko päätoimisesti tutkintoon johtavassa koulutuksessa? Kiinnostaisiko sinua vaikuttaminen tutkintolautakunnassa? Jos vastasit edellä kyllä, kyllä ja vaikkapa ehkä, niin ota myös seuraava askel ja hae tutkintolautakunnan jäseneksi. Tutkintolautakunnassa on avoinna yksi (1) varsinaisen opiskelijaedustajan paikka ja yksi (1) henkilökohtaisen varaedustajan paikka. Toimikausi on 1.1.2024 – 31.12.2025.

 

Tutkintolautakunta lyhyesti:
Opintosuorituksia koskevien oikaisupyyntöjen käsittelyä varten ammattikorkeakoulussa on tutkintolautakunta. Tutkintolautakuntaan kuuluu puheenjohtaja ja 2 – 4 kpl muita jäseniä, joilla kaikilla on henkilökohtainen varajäsen.

Puheenjohtajan ja hänen varajäsenensä tulee olla yliopettaja tai lehtori. Tutkintolautakunnan muina jäseninä on ammattikorkeakoulun opettajia ja vähintään yksi tutkintoon johtavassa koulutuksessa oleva opiskelija. Kokouksia on muutaman kerran vuodessa.

 

Kuka voi hakea lautakunnan jäseneksi?
Tutkintolautakuntaan voi hakea kuka tahansa Kajaanin ammattikorkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa läsnä oleva ja päätoiminen opiskelija (opintojen olisi hyvä kestää vuoden 2025 loppuun saakka).

 

Hakuaika
Hakuaika on 9.1.2024 – 16.1.2024 klo 15.00.

 

Miten haen tutkintolautakuntaan?
Tutkintolautakuntaan haetaan toimittamalla vapaamuotoinen, kirjallinen hakemus sähköpostitse Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnalle osoitteeseen kamo@kamk.fi.

 

Hakemuksestasi on oltava ainakin seuraavat asiat:
Nimi, syntymäaika, koulutusyksikkö, sähköpostiosoitteesi (KAMK sähköposti), puhelinnumerosi, lyhyt esittelysi ja mielellään CV.

Toimita hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin tiistaihin 16.1.2024 klo 15.00 mennessä. Valinnan tutkintolautakuntaan esitettävistä opiskelijoista tekee opiskelijakunnan edustajisto keskusvaalilautakunnan esityksestä ja valinnan vahvistaa Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus.

 

Lisätietoja voi kysyä keskusvaalilautakunnan sihteeri Mira Nukarilta (etunimi.sukunimi@kamk.fi).

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan keskusvaalilautakunta